Links

https://pupil.snappet.org

De leerlingen uit groep 4 t/m 8 kunnen via deze link thuis inloggen op Snappet.

 


https://hettypelokaal.nl/

Het typelokaal verzorgt de typecursussen op onze school. Voor uitgebreide informatie of contactgegevens klikt u op de link.


Kanjertraining

https://www.kanjertraining.nl/ 

De Kanjertraining is meer dan alleen een (anti)pestmethode. De training vormt voor scholen de leidraad om pedagogisch beleid te maken. De Kanjertraining bestaat uit een serie lessen met bijbehorende oefeningen om de sfeer in de klas goed te houden (preventief), of te verbeteren (curatief).


https://connectlogopedie.nl/

Connect Logopedie verzorgt logopedie op onze school. In de onderbouw worden de leerlingen getest, waarna eventuele hulp geboden kan worden op school.


http://www.blije-voetjes.nl/

Wij werken samen met Kinderopvang Blije Voetjes in Sibculo. Voor buitenschoolse opvang kunt u hier terecht.


http://www.sportservice-hardenberg.nl/

Sportservice Hardenberg is een non-profit stichting en verbindt partijen op het gebied van sport, gezondheid en welzijn. Vakleerkrachten verzorgen bewegingsonderwijs en buitenschoolse activiteiten op onze school.


http://www.veldvaartenvecht.nl/

In dit samenwerkingsverband werken wij met diverse scholen voor primair en speciaal onderwijs aan de realisatie van Passend Onderwijs. De werknaam verwijst naar het gebied waarin de scholen werkzaam zijn. In de gemeenten Hardenberg, Coevorden, Ommen en Dalfsen vinden we een veelkleurig palet van alle elementen die onze streek zo bijzonder maken


https://www.preadyz.nl/

Preadyz ondersteunt onze school door middel van adviserende en administratieve werkzaamheden.


Huiswerk groep 7 en 8: 

https://www.taaloefenen.nl/

https://www.spellingoefenen.nl/

https://www.redactiesommen.nl/