Links

https://detoffetand.wordpress.com/

De doelstelling van De Toffe Tand is om goede mondzorg aan kinderen te bieden.

Uit recent onderzoek is namelijk gebleken dat 1 op de 5 kinderen geen mondzorgpraktijk bezoekt. Wij willen graag dat alle kinderen een goed en gezond gebit krijgen en behouden. Want een goed en gezond gebit staat ook voor een gezond lichaam.

Naast het leveren van preventieve mondzorg streven wij ernaar om het bezoek aan de mondzorgpraktijk laagdrempeliger te maken.

De Toffe Tand levert gratis mondzorg voor kinderen tot 18 jaar.


https://www.ricodemusica.nl/index.php 

Mijn naam is Rico Pullen, en muziek is een hele grote passie voor mij.
Daarom ben ik ook muziekmeester geworden!
Op meerdere basisscholen in de gemeente Hardenberg geef ik algemene muzieklessen, en ik geef ook privélessen op muziekschool Nathalie in Den Ham.


https://hettypelokaal.nl/

Het typelokaal verzorgt de typecursussen op onze school. Voor uitgebreide informatie of contactgegevens klikt u op de link.


Kanjertraining

https://www.kanjertraining.nl/ 

De Kanjertraining is meer dan alleen een (anti)pestmethode. De training vormt voor scholen de leidraad om pedagogisch beleid te maken. De Kanjertraining bestaat uit een serie lessen met bijbehorende oefeningen om de sfeer in de klas goed te houden (preventief), of te verbeteren (curatief).


https://connectlogopedie.nl/

Connect Logopedie verzorgt logopedie op onze school. In de onderbouw worden de leerlingen getest, waarna eventuele hulp geboden kan worden op school.


http://www.blije-voetjes.nl/

Wij werken samen met Kinderopvang Blije Voetjes in Sibculo. Voor buitenschoolse opvang kunt u hier terecht.


http://www.sportservice-hardenberg.nl/

Sportservice Hardenberg is een non-profit stichting en verbindt partijen op het gebied van sport, gezondheid en welzijn. Vakleerkrachten verzorgen bewegingsonderwijs en buitenschoolse activiteiten op onze school.


http://www.veldvaartenvecht.nl/

In dit samenwerkingsverband werken wij met diverse scholen voor primair en speciaal onderwijs aan de realisatie van Passend Onderwijs. De werknaam verwijst naar het gebied waarin de scholen werkzaam zijn. In de gemeenten Hardenberg, Coevorden, Ommen en Dalfsen vinden we een veelkleurig palet van alle elementen die onze streek zo bijzonder maken


https://www.preadyz.nl/

Preadyz ondersteunt onze school door middel van adviserende en administratieve werkzaamheden.


Huiswerk groep 7 en 8: 

https://www.taaloefenen.nl/

https://www.spellingoefenen.nl/

https://www.redactiesommen.nl/