Onze school

CNBS Windesheim is als zelfstandige basisschool niet meer weg te denken uit Sibculo.

Sinds 1922 wordt er lesgegeven in een prachtig schoolgebouw, dat in de loop van de jaren is uitgebouwd en gemoderniseerd.

Uiteraard is naast het schoolgebouw ook het onderwijs met zijn tijd meegegaan. We gaan mee in onderwijsvernieuwingen, maar willen ook zeker de vertrouwde uitgangspunten van ons onderwijs behouden.

Deze uitgangspunten zijn als volgt samen te vatten:

  • We zijn een Christelijke basisschool en willen dit uitdragen in ons dagelijks handelen. Het woord van God geeft ons richting bij alles wat wij doen.
  • Het welbevinden van onze leerlingen staat voorop. We willen dat alle leerlingen de mogelijkheden krijgen om zich te ontwikkelen op sociaal-emotioneel gebied.
  • Om goed onderwijs te geven blijven we investeren in moderne onderwijsmethoden en professionalisering van ons schoolteam.
  • We willen ieder kind zien en de ontwikkeling in de gaten houden. Daarom hechten we veel waarde aan een goede zorgstructuur, waarbij aandacht is voor zowel uitblinkende als hulpbehoevende leerlingen.
  • Contact met ouders en verzorgers is belangrijk. Er zijn vaste contactmomenten, maar de deur staat ten alle tijden open.

Nieuwsgierig geworden naar onze school?

Maak dan gerust een afspraak met onze directeur om onze school te bezichtigen en informatie in te winnen.